Koherencia nap meditálóknak

A múltkori alkalom sikerén felbuzdulva október 16-án vasárnap ismét intenzív TM-gyakorlással egybekötött „koherencia-délelőttöt” tartok Békéscsabán.

TM tanfolyam Hódmezővásárhelyen

Ez a találkozó óriási lehetőség a fejlődésre. Olyan mély meditációkat tudunk ilyenkor megtapasztalni, amilyeneket az otthoni gyakorlás során nem, vagy csak nagyon ritkán. Miért van ez? Mert egyrészt jóval többet meditálunk a megszokottnál, (jóga- és légzőgyakorlatokkal kiegészítve), másrészt csoportban meditálunk, amely önmagában is elmélyíti a tapasztalást.

Egyszóval: Ha szeretnél szintet ugrani a meditációdban, vagy egyszerűen csak új lendületet vennél a gyakorlásban, akkor ez egy remek alkalom rá!

Ráadásul ez egy szuper közösségi esemény, amelyen hozzátok hasonlóan nyitott és kedves emberekkel találkozhattok.

Kedvcsinálóként álljon itt a múltkori alkalommal kapcsolatban két visszajelzés:

“Nagy öröm volt számomra részt venni a koherencia napon, a következőkön is ott leszek. A közös meditációkkal, úgy érzem, még hatékonyabbak a hétköznapok. A közösség erejével mélyebbnek éreztem a meditációt.” – H.É.

“Egységélmény felsőfokon! Az eddigiekkel össze nem hasonlítható meditációs tapasztalatokat éltem át, a második meditáció után egy folyamatos szeretetburokban éreztem magam, és a csoporton is éreztem egyfajta átszellemülést. Nagyon köszönöm, és remélem, hogy a következőn is ott lehetek.” – F.G.

 

Amivel érdemes készülni:

  • kényelmes ruha,
  • polifoam/jógaszőnyeg,
  • fázósaknak egy (vagy két) takaró,
  • kispárna a meditáláshoz
  • jókedv, nyitottság 🙂

Jelentkezés: a dr.pal.daniel@tm.org címre küldött emailben.

Részvételi díj: 5500 Ft.

Időpont:

2022. október 16. vasárnap 9:00-13:00

Helyszín: 5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 31/B

Jelentkezési határidő: október 10.

Jelentkezés:

Telefon

70 646 3181