Spirituális fejlődés tanfolyam

Transzcendentális Meditáció tanfolyam

Ez a tanfolyam izgalmas szellemi kalandra hív: témánk a spirituális fejlődés. Maharishi Mahesh Yogi videó-előadásait feldolgozva végigjárjuk a szellemi fejlődés útját, és közben mély meditációs tapasztalásban is részünk lesz.

A tanfolyamon megismerjük a szellemi fejlődést irányító elveket és törvényszerűségeket, és azt is, hogy ezek milyen kapcsolatban állnak mindennapos TM-gyakorlásunkkal. Részletesen elemezzük a szellem és az anyag, különösen pedig az agy és a tudatosság kapcsolatát, és arról is beszélünk, hogy miképpen lehet a spirituális fejlődés az anyagi fejlődés alapjává. Mindemellett átfogóbb képet kapunk arról a célról, ami felé a meditálás visz bennünket, és hogy miként tudunk a leggyorsabban haladni ezen az úton.

Mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot, aki szeretne többet megtudni az emberben levő kiaknázatlan szellemi lehetőségekről, a test és az elme kapcsolatáról, valamint a TM gondolati hátteréről.

 

A tanfolyam menete:

  • A tanfolyam hét leckéjét hét egymást követő szerdán tartom, 18:00 és 20:00 között. Az első alkalom május 22-én lesz, a további találkozók tervezett időpontja: május 29, június 5, 12, 19, 26, valamint július 3.

A tanfolyam díja: 35000 Ft

A következő online tanfolyam időpontja:

2024. május 22. – július 3., szerdai napokon

Jelentkezési határidő: 2024. május 15.

Jelentkezés:

Telefon

70 646 3181