A hét tudatállapot tanfolyam

4 teljes nap

TM tanfolyam Hódmezővásárhelyen

A magasabb tudatállapotok keresése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek, misztikusok és más kiemelkedő személyek számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességekről.

Maharishi Mahesh Yogi volt az a nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomagot tárt elénk, amelynek révén e tudatállapotok immár nem a kevesek kiváltságai, hanem bárki kibontakoztathatja őket.

A tanfolyam válogatott videó-előadásokat tartalmaz, melyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatszintjét végigveszi, különösképpen a magasabb tudatállapotokat és azok kialakulását. Ezeket dolgozzuk fel és beszéljük meg aztán, időt és lehetőséget hagyva a kérdésekre.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei, különösen azoknak, akik maguk is megélték ezeket az állapotokat, és szeretnék mélyebben megérteni és még magasabb szintre emelni tapasztalataikat.

A tanfolyam Maharishi 16 videóelőadásból és azok feldolgozásából áll. A tanfolyamot intenzív formában, két hétvégén tartjuk, kb. 3-4 órás délelőtti és délutáni foglalkozásokkal.

A részvétel online és offline formában is lehetséges.

Szeretettel várlak benneteket!
Dani

 

A tanfolyam menete:

  • Kezdés minden nap 09:30-kor, virtuális gyülekező 09:15-kor. Közös meditációval kezdünk, majd jönnek az előadások.
  • (Tervezett) ebédszünet: 13:00 – 14:00.
  • Befejezés: 17:30 körül.

A tanfolyam díja: 60 000 Ft

A következő tanfolyam tervezett időpontja:

2023. tavasz

Az offline helyszín Szegeden lesz, és a jelentkezők létszámának függvényében alakul.

Jelentkezési határidő: 

Jelentkezés:

Telefon

70 646 3181