A hét tudatállapot tanfolyam

TM tanfolyam Hódmezővásárhelyen

A magasabb tudatállapotok keresése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek, misztikusok és más kiemelkedő személyek számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességekről.

Maharishi Mahesh Yogi volt az a nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomagot tárt elénk, amelynek révén e tudatállapotok immár nem a kevesek kiváltságai, hanem bárki kibontakoztathatja őket.

A tanfolyam válogatott videó-előadásokat tartalmaz, melyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatszintjét végigveszi, különösképpen a magasabb tudatállapotokat és azok kialakulását. Ezeket dolgozzuk fel és beszéljük meg aztán, időt és lehetőséget hagyva a kérdésekre.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei, különösen azoknak, akik maguk is megélték ezeket az állapotokat, és szeretnék mélyebben megérteni és még magasabb szintre emelni tapasztalataikat.

A tanfolyam menete:

A tanfolyam összesen Maharishi 16 videóelőadásból és azok feldolgozásából áll. November 1-től szerdánként találkozunk, 16 héten keresztül, online kapcsolaton keresztül.

Kezdés minden szerdán 19:00-kor, virtuális gyülekező 18:50-től. Egy rövid, 10 perces közös meditációval kezdünk, majd jönnek az előadások. Befejezés: 20:30-kor.

A tanfolyam díja: 60 000 Ft, ismétlők számára 20 000 Ft.

Jelentkezni már most lehet: a dr.pal.daniel@tm.org címre küldött emailben.

Jelentkezési határidő: október 21.

A tanfolyam díja: 60 000 Ft

A következő tanfolyam kezdési időpontja:

2023. November 1.

Jelentkezés:

Telefon

70 646 3181