TM Haladó Technikák

 

TM tanfolyam Hódmezővásárhelyen

A négy TM Haladó Technika a TM természetes kibővítése, amelyeket néhány hónap rendszeres TM-gyakorlás után tanulhatunk meg. Maharishi egy autó sebváltójához hasonlította őket, minden egyes technika elsajátításával mintegy egyre magasabb fokozatba kapcsolunk.

Ezekkel az egyszerű, de erőteljes technikákkal tovább fokozzuk a képességünket, hogy megtapasztaljuk a gondolatok finomabb szintjeit. Gondolkodásunk és cselekvésünk így hatékonyabbá válik, s a mindennapok során gyorsabban és könnyebben tudjuk beteljesíteni vágyainkat.

A TM Haladó Technikák a TM-hez hasonlóan egyszerűek és természetesek: gyakorlásuk erőfeszítés nélküli. Elsajátításuk két napot vesz igénybe, mindkét nap néhány órát vesznek igénybe a találkozók. A négy technika meghatározott sorrendben követi egymást, a tanfolyamon mindenki azt a technikát tanulja, amelyik éppen számára következik. A négy Haladó elsajátítása után tanulhatjuk meg az ún. TM-Szidhi technikákat, amelyek méltán nevezhetők a TM „magasiskolájának”.

Mivel a Haladó Technika tanárok külföldről érkeznek, általában évente háromszor van Haladó Technika oktatás Magyarországon.

Minden Haladó Technika a TM, illetve az előző Haladó Technika legalább 2-4 havi rendszeres gyakorlását követően sajátítható el a Maharishi által képzett tanároktól.

 

 

A tanfolyam díja:

felnőtt: 80 000 Ft

házaspár: 120 000 Ft

diák / nyugdíjas: 55 000 Ft

A következő tanfolyam tervezett időpontja:

Szegeden: 2022. novembere

Budapesten: 2022. novembere

Jelentkezés:

Telefon

70 646 3181