A Kreatív Intelligencia Tudománya (KIT) tanfolyam

TM tanfolyam Hódmezővásárhelyen

Ez a 33 leckéből álló tanfolyam, melynek gerincét Maharishi videóra vett előadásai képezik, mély és átfogó tudást kínál a Transzcendentális Meditációról, valamint a gyakorlással elérhető lehetőségekről.

Maharishi a „tudat tudományát” alkotta meg ebben az előadás sorozatban, mely hidat emel a Kelet ősi bölcsessége és a modern tudomány közé.

 

A tudat tudománya

Maharishi az élet legalapvetőbb mezejének tudományát tárja elénk: egy mindent átfogó és az összes tudásterület alapjául szolgáló bölcsességet. A KIT mély betekintést ad a TM-technika működésébe, ezáltal segíti meditációs tapasztalataink teljesebb megértését.

Maharishi beszél az élet értelméről, a magasabb tudatállapotokról és azok növekedéséről, a művészetről, a tudományról, az oktatásról, az egészségről – a tanfolyam minden egyes leckéje Maharishi tudásának egymásra épülő csodálatos gyöngyfüzére, mely a megnyilvánulatlan Léttől a megnyilvánult mindenség összes tartományán ível át. Maharishi megmutatja, hogy a TM által megtapasztalt tiszta tudatosság révén miként bontakoztathatjuk ki belső géniuszunkat az élet minden területén, és hogyan kapcsolhatjuk össze a megszerzett elméleti ismereteket a saját Önvalónkról szerzett tapasztalatainkkal. Teszi ezt egyszerű, világos, érthető nyelven és magával ragadó, lebilincselő stílusban.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

Az egyes előadásokat szisztematikusan dolgozzuk fel, és minden egyes lecke része a TM gyakorlása, mely a tiszta Lét közvetlen tapasztalatát adja. Ezáltal minden lecke csodálatosan integrálja az intellektuális tudást a közvetlen megtapasztalással, és így a lehető leggyorsabb utat kínálja a magasabb tudatállapotok kifejlesztéséhez.
A 33 Maharishi-előadás és ezek feldolgozása alkalmanként 2-2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam összesen kb. 80 órás.

Mivel a kurzus szerves része a TM-technika gyakorlása, azoknak, akik a Kreatív Intelligencia Tudománya tanfolyam előtt még nem sajátították el, a 4. lecke előtt el kell sajátítaniuk. A TM tanfolyam díját nem tartalmazza a KIT-tanfolyam díja.

 

A KIT tanfolyam a TM-tanárképző tanfolyam, valamint a Maharishi Nemzetközi Egyetem összes kurzusának alapját képezi.

A Kreatív Intelligencia Tudománya azáltal, hogy megnyitja tudatunkat az intelligencia végtelen, határtalan értékére, kiszélesíti az egyén tudatosságát, mindörökké határtalanná téve azt, ezáltal az élet egyetlen területe sem marad idegen az ember számára.

Maharishi Mahesh Yogi

A következő KIT-tanfolyam online indul, a tervek szerint 2024. őszén.

Tanfolyamdíj

Felnőtt

180 000 Ft

Tanfolyamdíj

Diák / Nyugdíjas

140 000 Ft

A tanfolyamdíjat lehetséges részletekben befizetni.

A tanfolyam szervezője és vezetője:

Dr. Pál Dániel, PhD

filozófus, a Transzcendentális Meditáció tanára

Telefon

70 646 3181