Ájurvédikus főzőtanfolyam

 

TM tanfolyam Hódmezővásárhelyen

Az ájurvéda a világ talán legősibb holisztikus gyógyító és egészségmegőrző rendszere, mely kiemelt hangsúlyt helyez a megfelelő táplálkozásra. Felfogása szerint ételeink és táplálkozási szokásaink jelentik egészségünk és jó közérzetünk legfőbb pilléreit. Az a harmónia, amelyet mindannyian keresünk, az ájurvédikus látásmód szerint a fazéknál és a gyomrunkban kezdődik!

Ezen az egy napos tanfolyamon megismerkedünk az ájurvédikus főzés elméletének és gyakorlatának alapjaival. Egyszerűen elkészíthető, finom ételeket ismerünk meg, amelyek egyensúlyt teremtenek szervezetünkben, megnövelik életerőnket, javítják kedélyállapotunkat és szellemi teljesítményünket.

Az egyes fogások elkészítésén túl nagy hangsúlyt fektetünk az alapelvek megismertetésére, és megismerjük azokat a kulcsokat, amelyek birtokában bárki bármilyen ételt el tud készíteni az ájurvéda elveinek megfelelően.

 

A tanfolyam menete:

Reggel 10-től délután 5-ig leszünk együtt. Egy kb. másfél órás elméleti megalapozás után a tettek mezejére lépünk. Irány a konyha, ahol egy komplett menüt készítünk. Ezután következik a kurzus ínyünk számára legvonzóbb része: megesszük, amit főztünk. Ebéd után ismét az elméleté a terep.

Jelentkezés:

Telefon

70 646 3181