Időpont: 2021/08/07 - 2021/08/11
00:00

Helyszín
Feelwell Centrum, Budapest, 1033 Laktanya utca 4.


Transzcendentális Meditáció tanfolyamot tartok Budapesten, augusztus 7-11-ig. Ennek folyamán elsajátítjuk a transzcendálás technikáját: megtanuljuk a gondolatokat egyre finomabb, mélyebb szinten tapasztalni, hogy aztán a legfinomabb, legmélyebb szintet is átlépve, transzcendálva, megpihenjünk a tiszta tudat végtelenül csendes, békés állapotában.

Az egész folyamat nagyon könnyed, erőfeszítés nélküli, természetes és örömteli. A módszer számtalan pozitív hatását pedig 10 millió TM-gyakorló tapasztalata és többszáz tudományos kutatás támasztja alá.

A TM-kurzus négy egymást követő napon zajlik, a találkozók alkalmanként 1,5 – 2 órát vesznek igénybe. Az első alkalom a személyes instrukció, amikor megkapjuk a technika gyakorlásának legfontosabb elemeit, és rögtön meg is tapasztaljuk, milyen élmény meditálni. A többi összejövetel kis, általában 3-6 fős csoportban történik.

A személyes instrukció és a kis létszámú csoportok biztosítják, hogy mindenki a lehető legtöbb figyelmet kapja, és biztosan elsajátítsa a szükséges ismereteket.

A TM-kurzus felépítéséről, áráról és egyéb részleteiről ide kattintva lehet többet olvasni. Jelentkezni folyamatosan lehet a +36 70 646 3181-es telefonszámon, illetve a dr.pal.daniel@tm.org emailcímen.