Időpont: 2023/03/11 - 2023/03/14
00:00

Helyszín
Önfejlesztők Háza 1062 Budapest Zichy Jenő utca 32.


Transzcendentális Meditáció tanfolyam indul Budapesten, 2023. március 11-14-ig. Ennek folyamán elsajátítjuk a transzcendálás technikáját: megtanuljuk a gondolatokat egyre finomabb, mélyebb szinten tapasztalni, hogy aztán a legfinomabb, legmélyebb szintet is átlépve, transzcendálva, megpihenjünk a tiszta tudat végtelenül csendes, békés állapotában.

Az egész folyamat nagyon könnyed, erőfeszítés nélküli, természetes és örömteli. A módszer számtalan pozitív hatását pedig 10 millió TM-gyakorló tapasztalata és többszáz tudományos kutatás támasztja alá.

A TM-tanfolyam négy egymást követő napon zajlik, a találkozók alkalmanként 1,5 – 2 órát vesznek igénybe. Az első alkalom a személyes instrukció, amikor megkapjuk a technika gyakorlásának legfontosabb elemeit, és rögtön meg is tapasztaljuk, milyen élmény meditálni. A többi összejövetel kis, általában 6-8 fős csoportban történik. Az első napon a személyes oktatás előre egyeztetett időpontban történik, és kb. 90 perces, a többi napon a csoportos találkozók 17:00-tól 19:00-ig tartanak.

A személyes instrukció és a kis létszámú csoportok biztosítják, hogy mindenki a lehető legtöbb figyelmet kapja, és biztosan elsajátítsa a szükséges ismereteket.

A TM-tanfolyam felépítéséről, áráról és egyéb részleteiről ide kattintva lehet többet olvasni. Jelentkezni folyamatosan lehet a drpaldaniel.tanfolyamok@gmail.com címre írt emailben, név és telefonszám megadásával. (A tanfolyam részleteinek egyeztetése végett visszahívjuk a jelentkezőket.)