Időpont: 2020/09/04 - 2020/09/07
00:00

Helyszín
TIT Szegedi Székháza (nagyterem)


Szeptember 4-7-ig ismét Transzcendentális Meditáció tanfolyamot tartok Szegeden. A tanfolyamon elsajátítjuk a transzcendálás technikáját: megtanuljuk a gondolatokat egyre finomabb, mélyebb szinten tapasztalni, hogy aztán a legfinomabb, legmélyebb szintet is átlépve, transzcendálva, megpihenjünk a tiszta tudat végtelenül csendes, békés állapotában.

Az egész folyamat nagyon könnyed, erőfeszítés nélküli, természetes és örömteli. A gyakorlat számtalan pozitív hatását pedig 10 millió TM-gyakoroló tapasztalata és többszáz tudományos kutatás támasztja alá.

A Transzcendentális Meditáció tanfolyam négy egymást követő napon zajlik, a találkozók alkalmanként 1,5 – 2 órát vesznek igénybe. Az első alkalom a személyes oktatás, amikor megkapjuk a technika gyakorlásának legfontosabb instrukcióit, és rögtön meg is tapasztaljuk, milyen élmény meditálni. A tanfolyam többi összejövetele kis, általában 3-6 fős csoportban történik.

A személyes oktatás és a kis létszámú csoportok biztosítják, hogy mindenki a lehető legtöbb figyelmet kapja, és biztosan elsajátítsa a szükséges ismereteket.

A tanfolyam felépítéséről, áráról és egyéb részleteiről ide kattintva lehet többet olvasni. Jelentkezni folyamatosan lehet a +36 70 646 3181-es telefonszámon, illetve a dr.pal.daniel@tm.org emailcímen.