Jelentkezés a Transzcendentális Meditáció tanfolyamra

A TM-et egy 7 lépésből álló tanfolyam keretében tanuljuk meg. Ennek legfontosabb része négy, egymást követő napon tartott találkozót foglal magában, melyek során beavatást nyerünk a technika gyakorlásába, és megkapunk minden ahhoz szükséges tudást, amelynek birtokában már önállóan tudunk meditálni. 

A Transzcendentális Meditáció tanfolyam négy alkalma egyenként 1,5 – 2 órát vesz igénybe. Az első találkozó a személyes oktatás, amikor megkapjuk a technika gyakorlásának legfontosabb instrukcióit, és ekkor már meg is tapasztaljuk, hogy milyen élmény meditálni. A tanfolyam többi összejövetele kis létszámú csoportban történik. 

A negyedik alkalom végén már tudunk önállóan meditálni, ám a tanulási folyamat ezzel még nem ér véget. A felmerülő tapasztalatok vagy kérdések megbeszéléséhez alkalmat biztosítunk úgynevezett követő találkozókra, ahol további érdekes ismeretekre is szert tehetünk. Ezeken a részvétel nem kötelező, de ajánlott. Ha pedig jönnél, de éppen nem érsz rá, majd jössz a következő alkalommal. A követő találkozóknak már nincs további díja, benne foglaltatnak a tanfolyam árában.

Az adatkezelési tájékoztatott elolvastam a tartalmát megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy Dr. Pál Dániel kezelje a megadott személyes adataimat.