Jelentkezés a Transzcendentális Meditáció tanfolyamra

A Transzcendentális Meditációt könnyen és gyorsan elsajátíthatod. A tanfolyam négy egymást követő napon zajlik, a találkozók alkalmanként 1,5 – 2 órát vesznek igénybe. Az első alkalom a személyes oktatás, amikor megkapjuk a technika gyakorlásának legfontosabb instrukcióit, és rögtön meg is tapasztaljuk, milyen élmény meditálni. A tanfolyam többi összejövetele kis létszámú csoportban történik. 

A személyes instrukció és a kis létszámú csoportok biztosítják, hogy mindenki a lehető legtöbb figyelmet kapja, és biztosan elsajátítsa a szükséges ismereteket. 

A negyedik alkalom végén már tudunk önállóan meditálni, ám a tanulási folyamat ezzel még nem ér véget. A felmerülő tapasztalatok vagy kérdések megbeszéléséhez havonta alkalmat biztosítunk úgynevezett követő találkozókra, amelyeken további érdekes ismeretekre is szert tehetünk. Ezeken a részvétel nem kötelező, de ajánlott. Ha pedig jönnél, de éppen nem érsz rá, majd jössz a következő alkalommal. A követő találkozóknak már nincs további díja, benne foglaltatnak a tanfolyam árában.

A tanfolyamokra jelentkeznidrpaldaniel.tanfolyamok@gmail.com email-címen vagy az alábbi űrlapon keresztül lehet, név és telefonszám megadásával. (A tanfolyam részleteinek egyeztetése végett 2-3 napon belül visszahívjuk a jelentkezőket.)

    Az adatkezelési tájékoztatott elolvastam a tartalmát megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy Dr. Pál Dániel kezelje a megadott személyes adataimat.